Zondag 25 augustus opent inschrijving Krollenloop en Urban Night Run

De voorinschrijving voor De lekkerste loop van Brabant start op zondag 25 augustus! De tiende editie van de Krollenloop wordt gehouden op zondag 3 november. Om het jubileum te vieren wordt er op zaterdag 2 november een Urban Night Run gehouden. Ook voor deze funrun door bijzondere gebouwen in het centrum van Veghel dienen lopers zich in te schrijven.

Tijdens de Krollenloop kan er gekozen worden uit drie afstanden; 5 en 10 kilometer en de Ten Miles. Start en finish zijn op de Markt. Deelnamekosten bedragen tot en met 11 oktober 10 euro, dit is inclusief een fraaie medaille en uiteraard een krol met speculaas van Bakkerij Van Leur. Bedrijven- en vriendenteams kunnen zich voor een bedrag van 125 euro per team inschrijven. Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf personen. Voor kinderen zijn er twee gratis Kidsruns van 1 en 2,5 kilometer.   

Heroes Run
Om het tienjarig jubileum feestelijk en in stijl te omlijsten wordt er zaterdag 2 november een Urban Night Run gehouden. Vanaf de Markt is een parcours door het centrum van Veghel uitgezet waarbij door allerlei bijzondere gebouwen wordt gelopen. Tijdens de Krollenloop op zondag is een speciale Heroes Run aan het programma toegevoegd. Deze loop van 5 kilometer is bedoeld voor iedereen met een beperking of chronische aandoening die graag hardloopt. De inschrijving voor de Heroes Run en Urban Night Run start ook op zondag 25 augustus. Om mee te lopen met de Urban Night Run betaal je €5,-. Het aantal plekken hiervoor is beperkt.   

Gratis loopclinics
In de aanloop naar de Krollenloop verzorgt de organisatie drie gratis loopclinics. Deze oefenlopen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Er wordt gestart om 10.00 uur bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. De clinics zijn op zondag 22 september en 6 en 20 oktober. Op dinsdag 22 oktober is er van 10.00 tot 11.00 uur een speciale kidsclinic in het Julianapark.