We zijn los met de inschrijvingen!

En we zijn los! Altijd een mooi moment om de inschrijving voor de Krollenloop open te kunnen stellen. Naast de Krollenloop op zondag 3 november kun je jezelf dit jaar óók inschrijven voor de Krollenloop Urban Night Run op zaterdag 2 november. Deelname hiervoor bedraagt €5,-

Bij het inschrijven voor de Krollenloop kun je als vanouds voor slechts €10,- een zak verse krollen met overheerlijke speculaas van founding partner Bakkerij Van Leur bestellen. Vanwege ons 10-jarig jubileum heeft onze ándere founding partner; Sport2000 Veghel een uniek jubileumshirt ontwikkeld. Dit hoogwaardige runningshirt kun je bij je inschrijving bestellen voor €15,-! Doen!

Oh ja, als je jezelf uiterlijk 11 oktober aanstaande inschrijft komt je naam op het startnummer te staan en betaal je slechts €10,- om mee te doen aan de lekkerste loop van Brabant. Schrijf je jezelf later in dan betaal je €15,- én komt je naam ook niet meer op het startnummer te staan! Inschrijven voor beide Kidsruns is tot en met 11 oktober gratis. Daarna betalen kinderen €2,50.