Na-inschrijving geopend! Wees er snel bij!

De na-inschrijving van de Krollenloop is geopend! Daarmee zijn de laatste startnummers voor zondag 3 november vanaf nu beschikbaar. De inschrijvingen zijn de afgelopen periode als zoete broodjes over de toonbank gegaan. Bij het sluiten van de voorinschrijving hebben zich al ruim 1.700 enthousiastelingen aangemeld. Nu al een recordaantal deelnemers! 

Wie nog mee wil doen op 3 november wordt aangeraden zichzelf snel in te schrijven. Het grote aantal inschrijvingen heeft ook ons als organisatie positief verrast. Er hebben zich nu al weer méér lopers aangemeld dan vorig jaar toen we al een record te vieren hadden. Ook de animo voor de beide Kidsruns is weer groot. Zo groot zelfs dat we extra medailles hebben bijbesteld!

De Krollenloop blijkt een laagdrempelig loopevent waar jong en oud graag aan deelneemt. Wij doen er alles aan om er voor iedereen een fantastisch, sportief én gezellig hartdloopfeest van te maken. Misschien zorgt onze nieuwe mascotte Klaasje wel voor extra aanmeldingen.   

Wacht niet te lang 
Wie zich nu nog inschrijft voor de 5, 10 km. of Ten Miles betaalt €15,-. Je naam komt NIET meer op het startnumer te staan. Voor de beide kinderafstanden betaal je nu €2,50. We raden iedereen aan niet te lang meer te wachten. Door de grote belangstelling gaat het heel hard met de startnummers. We hebben ook voor de volwassen afstanden meer medailles besteld, maar de kans is aanwezig dat we ‘uitverkocht’ raken op enkele afstanden. Houd hiervoor onze socials goed in de gaten.