Fit Functional verzorgt warming-up Krollenloop

De warming-ups van de Krollenloop worden dit jaar verzorgd door het team van Fit Functional onder leiding van Chris Stienenbos.

Fit Functional biedt functionele sporttrainingen aan in de frisse buitenlucht van Veghel, waar iedereen altijd op zijn eigen niveau aan kan deelnemen en waar respect en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Dit gebeurt altijd onder begeleiding van professionele fysiotherapeuten, sportkundige en personal trainers (in opleiding).

Tijdens de Krollenloop is Chris samen met de andere trainers en trainsters van Fit Functional aanwezig om alle hardlopers te voorzien van een verantwoorde specifieke hardloopwarming-up, zodat iedereen optimaal is voorbereid voor de start van zijn of haar persoonlijke topprestatie.

Sportieve ondernemer
Chris is een sportieve ondernemer, die naast alle sportieve activiteiten binnen Fit Functional ook daarbuiten veel met sporten bezig is. “Voorheen heb ik anderhalf jaar op topsportniveau geroeid,  heb ik tien jaar gevoetbald, ben ik als trainer en atleet actief geweest op de atletiekbaan in Uden en focus ik mezelf nu vooral op het rennen van 5, en10 kilometer, halve- en hele marathons waar ik erg van kan genieten! Daarnaast volg ik de studie tot Fysiotherapeut in Eindhoven.”

Hij laat weten blij te zijn als sponsor betrokken te zijn bij het leukste sportevenement van Veghel. “Persoonlijk heb ik er alweer super veel zin in. Zie ik jou ook op de Markt van Veghel tijdens de warming-up voorafgaand aan de Krollenloop? Tot dan!”